Vårläger 2016

Vårläger 2016runsten

5 – 8 Maj

Edanö – Trosa

Följ med på årets vårläger med vikingatema.

Samling för avfärd vid Preem i Järna Torsdag kl. 11.45
Lägerrivning ca kl. 11.00Söndagen.

Hemfärd ungefär en timme senare efter avslutningsceremonin.

Föräldrar:

För att kunna genomföra ett vårläger av den här storleken kommer vi behöva hjälp av er föräldrar. Ni får då möjlighet att se hur vår vi jobbar med att utveckla era barn, ta del av den goda gemenskapen, men framförallt säkerställa att lägret kan genomföras i huvudtaget.

Vi vill därför att ALLA föräldrar med barn upp till 12 år (Spårare och Upptäckare) deltar i lägret under MINST EN DAG, men gärna över en natt eller mer om ni kan. Vi är i stort behov av föräldrar som är villiga att sova kvar och hjälpa oss. Dagtid finns uppdrag i köket eller att stödja andra aktiviteter för barnen.

I samband med anmälan av ert barn vill vi att ni anger när ni har för avsikt att delta och om ni har möjlighet att stanna en natt eller fler. Om ni har absoluta hinder denna gång finns också andra uppdrag i kåren ni kan anmäla er frivilliga till.

Anmälan

Lägerkostnad 400 kr per deltagare, betalas på bankgiro 343-9890.
Ange vid betalning: barnets namn, avdelning och Vårläger. (t.ex. Lisa Andersson, Spårare, Vårläger)
Ledare samt medverkande föräldrar betalar ingen avgift.

Sista anmälningsdatum den 2:a maj!

Anmäl er på www.jarnascout.se/anmalan

Ange barnets namn, avdelning, vilken/vilka dagar du som förälder kommer att delta, om du kan köra scouter eller behöver samåka, ev. allergier eller annat som vi behöver veta.

  1. För att försäkringar och dyl. ska gälla måste medlemsavgiften var betald. DS