Monthly Archives: mars 2012


Sommarläger 21-29 Juli!

 

Sommarläger  21-29 Juli!

Scoutfriends på Jamboree 2012 i Danmark

Mitt i snöyran är det dags att tänka på sommaren och scoutläger. Sommaräventyret med dina scoutkompisar blir i år Jamboree 2012 i Holstebo i Danmark. Dit åker Järna scoutkår tillsammans med andra scouter från Södertälje,  Örkeljunga samt våra scoutvänner från vänorterna i Finland och Norge.

Jamboree är ett läger som är öppet för scouter från hela världen och du som var med i somras på WSJ i Rinkaby eller CiC Hannabadsjön får gärna berätta för dina kompisar hur häftigt det är att lära känna scouter från hela världen. Ingen har väl glömt känslan av att gå karnevalståg och sitta tillsammans med 48.000 scouter på WSJ? För er som inte var med på WSJ blir detta en härlig chans att uppleva scouting med scouter från all världens hörn.

Alla åldrar är välkomna på lägret. Barn under 10 år i familjemedlems sällskap. Även föräldrar och syskon som inte är scouter är hjärtligt välkomna att delta på lägret. Varför inte låta Jamboreet bli en del av årets semester? En unik chans att få inblick i ditt/dina barns aktiviteter. 
Lägret kostar 1.775 danska kronor plus resan till Danmark. För deltagare från Södertäljekretsen räknar vi med en total resekostnad på ca 800 kr per person, och vår förhoppning är att få in ett resebidrag som sänker resekostnaden.

Om du inte har möjlighet att delta hela lägret går det att delta del av lägret och betala en lägre lägeravgift endast för de dagar du kan närvara, se vidare lägrets hemsida.
Mer information om lägret finns på www.spejderneslejr2012.dk/en
För att vi ska kunna ordna med gemensamma transporter mm vill vi ha din anmälan senast den 20 mars, vilket även gäller föräldrar och syskon. Anmälan görs här, ange namn, ålder, avdelning/förälder/syskon,  kontaktuppgifter samt allergier och eventuell medicinering.

OBS! INGEN personlig anmäla sig via Danska hemsidan, utan vi anmäler alla.
Vi hoppas att så många som möjligt vill åka med på Scoutfrends  Jamboree 2012 som vi tror kommer att bli ett riktigt roligt läger där du kommer få många nya vänner från hela världen.

Anmälan/intresseanmälan görs här