Monthly Archives: maj 2021


Vårcampen 2021

29:e maj 2021

Vi har gjort Scouternas riskbedömning angående Covid-19 och kommer att göra allt vi kan för att få detta lägret så riskfritt som möjligt.

Den 29e maj drar Järna scoutkår iväg på äventyr. Vi kommer lida skeppsbrott och driva iland på Yngerns strand vid Alphyddan i Nykvarn. Där kommer vi under dagen göra vårt yttersta för att överleva de strapatser som når oss.

Nja riktigt så dramatiskt blir det inte…

Men datum och plats stämmer. Vi ses vid Preem i Järna klockan 08.30. Klädda efter väder med en ryggsäck packad med matpåsen (tallrik, kåsa eller liknande, bestick och disk-saker). Extra strumpor är alltid bra att ha med också. Badkläder och handduk är inget måste, men tillåter vädret är man alltid välkommen att ta ett dopp.

Vi planerar att vara klara vid 18-tiden. Om det råkar bli lite senare är det bara för att vi har det så himla trevligt och inte riktigt vill avsluta.

Under dagen kommer vi ha en äventyrsbana, grilla pinnbröd, paddla kanot, utmana varandra på roliga lekar, fika och ha riktigt kul. På Alphyddan finns det toalett och rinnande vatten.

Hoppas du vill komma med på äventyr!

Föräldrar som kan tänka sig följa och hjälpa till är naturligtvis också välkomna. Anmäl medföljande förälder nedan som ”funktionär”.

Anmälan

Hajken är gratis för betalande medlemmar och medföljande föräldrar.

Sista anmälningsdatum den 24:e Maj!

För att försäkringar och dyl. ska gälla måste medlemsavgiften var betald.